Florapipe

Dakkolk in HDPE met plakplaat in roofing, EPDM, TPO, ...

Florabit ECB

Hoogwaardige dakbedekking voor éénlaagse afdichting met de hoogste ecologische zekerheid. Met een garantie van 10 jaar.

Roof

Een degelijke basis is een must. Bij GRT kunt u terecht voor kwalitatieve en ecologisch verantwoorde dakdichting. Het aanbod bestaat uit: dampscherm, isolatie, dakbedekking (Florabit) en dakkolk (Florapipe)

Roof - Een degelijke basis: waterdicht zonder uitzondering.

Een plat dak is opgebouwd uit een dampscherm, een isolatielaag en de afwerking met een waterdichtende laag. Bij het plaatsen van je dak, kies je echter niet alleen voor de materialen. Dit is slechts één van de criteria voor een goed dak. De kwaliteit van je dak wordt ook bepaald door de dakstructuur en de plaatsingsmethode.

Deze drie aspecten worden afgestemd op het type dak, en ook op de bestemming ervan. Met platte daken kan je immers zeer creatief zijn. Wordt dit later een daktuin of ga je een groendak plaatsen? Allemaal factoren waar bij aanvang rekening gehouden wordt.

Onder het tabblad Roof kunt u terecht voor volgende producten:

  • Dampscherm
  • Waterdichte laag
  • Afvoer


Steeds oog voor het milieu:
Voor de waterdichtende laag krijgen ecologisch verantwoorde afdichtingen onze voorkeur. Deze dichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen weersinvloeden en hebben daardoor een langere levensduur. Voor elk dak wordt de dichting op maat bepaald. Contacter ons voor specifiek advies.

 

Florabit? Hoogwaardige dakbedekking voor éénlaagse afdichting met de hoogste ecologische zekerheid.

Florabit behoort tot de klassiekers in de civiele techniek. Architecten, investeerders in de bouwsector en dakwerkers maken nu al bijna veertig jaar lang gebruik van onze hoogpolymeer afdichtingsmembranen. Eénlaagsemembranen onderscheiden zich verder nog door hun optimale product-prijs verhouding. Bovendien kunnen ze gemakkelijk en snel worden aangebracht, waardoor de kosten nog meer worden gedrukt. FLORABIT is milieuvriendelijk, waardoor het een product is dat perfect zijn tijd past.

Florabit membranen zijn hoogpolymere afdichtingsmembranen die van ethyleen-copolymeer-bitumen zijn gemaakt. Het bestaat uit polyethyleen en een speciale bitumensoort. Hierdoor is FLORABIT compatibel met traditionele bitumineuze materialen.

Wij kennen de kwaliteit van onze producten door en door. Daarom aarzelen we niet om u 10jaar garantie te bieden voor het systeem. Niet alleen voor het afdichten, maar ook voor de volledige dakopbouw.

Materiaalgegevens van de Florabit ECB
Dikte in mm 1,8 - 2,0 mm
Afmetingen in m 1,05 - 1,50 - 2,00 m
Lengte in m 15 - 20 m
Inlage Glasvlies - Polyestervlies - Cachering onderzijde
Kleur Zwart
Toepassingsgebied Mechanisch - Los - Renovatie


Meer informatie: Florabit_ECB_Waterdichtingsmembranen
Technische Fiche: Florabit
florabit
Florapipe? Dakkolk in HDPE met plakplaat in roofing, EPDM, TPO, ...

Florapipe is zowel verkrijgbaar met een rechte pijp als met bochtstuk

Materiaalgegevens van Florapipe - Florapipe met bocht:
Afmetingen plakplaat in mm 300 x 300 mm
Lengte van de pijp in cm 50 cm (met bochtstuk, aanpasbaar)
Doormeter in mm 40, 50, 75, 90, 110, 125 mm
Materiaal plakplaat APP of SBS roofing, EPDM, TPO, PVC, ...
Materiaaldikte afhankelijk van het materiaal
florapipe


Technische fiches: